Magnetz.dk – tøj, design, mode & sy-i-magneter

Forskellige former for godt gammeldags håndarbejde har i særdeleshed fået en renæssance herhjemme, og det er blevet utrolig populært og in at sy, hækle og strikke sine egne ting. Det kan være alt fra tøj og tasker til tilbehør til interiør, såsom puder og tæpper. Derfor er der også kommet mere fokus på de mange smarte løsninger, der findes indenfor denne verden, når man først kaster sig ud i at lave et projekt helt fra bunden. For eksempel, hvis man ønsker at lave sig en ny og moderigtig taske, kan det være en god idé at overveje en smart lukning med for eksempel sy-i-magneter. Det vil være en både praktisk og ganske enkel lukning, som vil komme én til gode i al den tid, man bruger den genstand, man har syet dem i – tasker, forhæng eller hvad man nu har fundet på.

Nemt at sætte sy-i-magneter i sin taske

Hvis det er første gang, man eksempelvis kaster sig ud i et større sy-projekt, som det vil være at lave en smuk og moderigtig taske, kan selve lukningen og hvordan denne skal udføres måske nok synes som lidt af en udfordring. Måske man ikke er vant til at sy endnu, og det kræver en masse øvelse at ”tænke” løsningerne frem med det samme. Derfor er det også vældig smart at konsultere de mere erfarne syersker og se, hvad de anbefaler. Her vil sy-i-magneter som regel stå højt på listen, og ikke mindst fordi de rent faktisk er ganske nemme at sætte i for eksempel en taskelukning. Man skal blot sørge for at parre magneterne rigtigt med hinanden, således at plus og minus er overfor hinanden, og dernæst sy dem fast med fine sting på hver sin side af åbningen.

Køb vandtætte sy-i-magneter og vær på den sikre side

Man kan sagtens købe sy-i-magneter, der er vandtætte, så man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt ens taske eller trøje – eller hvor man nu har syet dem i – bliver våde. Og dermed risikerer at ruste på længere sigt. Sy-i-magneterne vil nemlig være indkapslet i en lille plastlomme, der naturligvis sidder tæt til magneten, og som vil beskytte den mod vand og andet slid. Det er en smart og nem løsning, der også er med til at sikre, at ens flotte håndarbejde holder så længe som overhovedet muligt. Det er nemlig også en del af glæden ved selv at lave sine ting.