Mode inden for kager

De seneste 10 år har vi set flere og flere bagedyster på TV og fulgt med i berømte bageres og konditorers programmer. Vi har også set en stigning i antallet af specialiserede kage- og konditorforretninger. Selvom bagning er let og ligetil, er der ingen grund til, at gøre det alt for besværligt. Gammeldags forme af metal kan være svære at have med at gøre, de skal smøres godt for, at du kan få kagerne ud, og de er besværlige at gøre rent. Noget af det hotteste de seneste år har været cupcakes, som er små kager, der er betrukket med alskens forskellige farver frosting. Frosting er en hel kunst i sig selv, og ovenpå hvide, brune, grønne og lyserøde frostings kommer der alt fra krymmel til flager af guld. Kager er for alle, uanset om du er fiks på fingrene, nybegynder, på SU eller vil bage med gulddrys.

Silikoneforme til halvkugler, cupcakes og muffins

Muffins har også været utroligt populære de seneste mange år, og de udmærker sig, ligesom cupcakes, ved, at have en bestemt form. I stedet for cupcakes, hvor det særlige er frosting, er det helt specielle ved muffins, at du blander bestemte ting ind i dejen, f.eks. blåbær eller chokolade. Nu hvor trenden med cupcakes og muffins er på vej på retur, skal du finde nye måder at imponere dine gæster. Med silikoneforme i halvkugler kan du være kreativ samtidig med, at du gør rengøringen bagefter let for dig selv. Med en silikoneform, der kan lave halvkugler, får du en sød kage, du kan froste eller mikse som du vil. De sjove halvkugler er super søde og du kan lave en masse forskellige varianter af kager på denne måde. Når du bager, er det altid lettere at benytte silikoneforme, end de gammeldags metalforme eller for den sags skyld papir, som har det med at splatte ud.

Is i halvkugler

Du kan også vælge at bruge silikoneform halvkugler når du laver is. Silikoneforme kan både tåle meget høje og meget lave temperaturer. Det er meget lettere at få isen ud af formen, når den er lavet af silikone, og derfor holder isen den fine halvkugleform. Når du laver is med silikoneform halvkugler, kan du betrække den med smeltet chokolade, guf eller flødeskum og pynte med krymmel eller flag. Der er næsten ingen grænser for, hvordan du kan servere din is, når du på forhånd har de fine halvkugleformede is fra silikoneformen, som allerede er portionsanrettet. Læs mere om de fine silikoneforme her.