Mærket alle taler om

Ralph Lauren Women er ensbetydende med elegance, kvalitet og overskud. Der er derfor, mærket er på alles læber. Ralph Lauren Women byder på et utal af lækre kjoler, skjorter, bukser, tasker og sko. Fælles for dem alle er, at de er af allerhøjeste kvalitet, og at du både kan finde tidløse klassikere og de hotteste trends hos Ralph Lauren Women. Alle drømmer om en lækker garderobe, der består af lige dele designklassikere og de nyeste skud på stammen. – Og en garderobe der kombinerer afdæmpede farver og kulører til festlige sammenhænge. Ralph Lauren Woman har det hele og lidt til. Du kan finde lige hvad du mangler, uanset om du leder efter det næste outfit til at gå i byen, om du skal til cocktail selskab eller om du skal på date.

Ralph Lauren til kvinder siden 1971

Den første Ralph Lauren kollektion til kvinder kom i 1971 og bestod blandt andet af den klassiske poloshirt. Brandet blev så populært blandt kvinder, at Ralph Lauren kunne åbne sin første butik på Rodeo Drive i Beverly Hills i 1977. – Kun ti år efter firmaet blev etableret. Ralph Lauren Women henvender sig til den moderne og aktive kvinde. Det første tøj kom fra herremoden og det populære Ralph Lauren sportswear. Siden dengang er der sket en rivende udvikling med firmaet og ikke mindst med Ralph Lauren Women, der i dag designer og producerer tøj til alle sammenhænge i den moderne kvindes liv.

Lækre accessories fra Ralph Lauren Women

Ud over tøj og sko kan du også finde accessories og tasker hos Ralph Lauren Women. Dine accessories er prikken over i’et i dit look, og derfor skal du nøje udvælge dem, som passer dig allerbedst. Hold også øje med accessories, der passer til flere forskellige stykker tøj. På den måde sikrer du dig, at du kan kombinere tøj og accessories på kryds og tværs. Det giver mere liv i hverdagen og betyder, at hele din garderobe bliver brugt. Der er næsten ikke noget mere kedeligt end at vide, at man har en masse skønt tøj, der bare ikke bliver brugt. Det ændrer sig ofte, hvis du køber den rette taske, bælte eller tørklæde, som kan pifte garderoben op. Undersøg det store udvalg fra Ralph Lauren Women og find dine absolutte favoritter.