Indret værelset med en sengerand

Der er ikke noget som at indrette sin babys første værelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge farver, mønstre, former og møbler. Sengen er en central del af børneværelset, og her kan det godt betale sig at købe en god sengerand. En sengerand skal være god at røre ved, og så er det dejligt, hvis den matcher resten af værelset. Nogle forældre er til romantiske pigeværelser med rosa farver, hvor andre vil have vilde farver og motiver. En del forældre sværger til det enkle og skandinaviske look, hvor andre igen vil have mønstre, der opfordrer til pjat og leg. Uanset hvad ønsker alle forældre at finde den perfekte sengerand til barnets værelse. Det er jo her, dit barn kommer til at bruge meget af sin tid, og da børn sover meget, har de brug for en god og tryg seng.

Sengerand af god kvalitet

Det er slut med at gå på kompromis med look og kvalitet, når vi indretter vores børneværelser. I dag er børneværelset et sted, der er lækkert at være for både børn og voksne. Børn får design og kvalitet på samme niveau som de voksne. – Og nogle gange højere niveau, for der er ikke grænser for, hvad vi vil gøre for at give dem en god opvækst. De bløde og dejlige sengerande kan fås i et hav af forskellige kvaliteter, uanset om du er til økologisk bomuld eller blød velour. Når dit barn har en sengerand, er det lettere at falde i søvn og finde ro. Sengen bliver deres eget lille sted, der er åbent, men også har en kant og skaber tryghed i en verden, der er spændende, men også voldsom for et lille nyt væsen.

Sengerande og god søvn

Du skal finde en sengerand, hvor kvalitet og design er i centrum, samtidig med, den er praktisk og god for dit barn. Mange rande kan fås så det matcher deres sengetøj, blandt andet Cam Cam gør dette. Det skaber større glæde i hverdagen, og din glæde ved at gå ind på børneværelset smitter af på dit barn. Det er vigtigt, at dit barn sover godt, for at kunne udvikle sig og være frisk i hovedet til alle de ting, det skal lære hver eneste dag. Dit barns søvn er også vigtig for dig, for som forælder har du næsten ligeså meget brug for søvn. Babytiden er skøn, men også krævende, og derfor skal I huske, at være gode ved jer selv, og skabe de bedste rammer for et godt og rart familieliv.