Denne kaffedrik er tidens mest populære!

Kaffe er en drikke, der aldrig går af mode. Vi har drukket det stort set uafbrudt siden vi fik de første kaffebønner til Danmark. Det betyder også, at det at drikke kaffe er utrolig integreret i vores kultur, og er en selvfølge i mange sociale sammenhænge, hvor det bruges som en form for samlingspunkt. Man ser også, hvordan kaffebarer langsom overskygger almindelige barer i gadebilledet, da det er blevet langt mere moderne, at man går op i sin kaffe, og dermed køber det steder, hvor det er muligt at få friskkværnet kaffe med specielle bønner.

Dog er det også sådan, at på trods af at kaffe generelt ikke går af mode, så er der også inden for selve kaffen en masse tendenser. Der findes mange forskellige typer af kaffedrik såsom en cortado, en espresso eller cappuccino. I denne tid er der særligt en type af kaffedrik der overskygger de andre, og det er café latten. Kaffen med mælk er den mest populære kaffedrik, og har i virkeligheden været meget populær lige siden hele kaffebar industrien startede op. Hvis man skulle være i tvivl, så er café latte tilsvarende til 1/3 espresso og 2/3 mælk, det er altså en kaffedrik, der har et meget højt indhold af mælk.

Café latten er god til snakken

Hvorfor det netop er denne kaffedrik, der er så populær skyldes helt sikker en masse forskellige faktorer, men en af dem er, at den gerne nydes over lang tid. I modsætning til et espresso shot eller en cortado, er det en stor kaffedrik, og ligger derfor også op til samtale. Og det er netop samtalen, der er omdrejningspunktet, når man tager ud og drikker kaffe med sine venner eller sin kæreste. I modsætning til de mindre og mere intense kaffedrikke, der ligger op til en defineret smagsoplevelse, hvor man virkelig får lov til at nyde kaffen, så er café latten oftere blot en underordnet del af det, som man laver.

Café latten er mild

Udover, at den selvfølgelig er den oplagte snakke kaffedrik, så er café latten også utrolig mild, og der er mange mennesker, der i virkeligheden føler, at den sorte kaffesmag er lidt for bitter. Det bliver dermed også mere en kaffedrik for alle, da den netop er så mild og god. På samme tid er det også rart med en langt mere mild kaffedrik, hvis man drikker meget kaffe i løbet af dagen.