3 grunde til at bruge naturlig mineral makeup

Interessen vokser når det kommer til sikre, naturlige og økologiske produkter, hvilket gør mineral makeup meget populær for tiden. Selvom de fleste kvinder ved, at mineralsk kosmetiske produkter er helt naturlig og god for huden, er der stadig nogle kvinder som er tilbageholdende med at skifte fra de traditionelle makeup til de mineralske.

 

Mineral makeup er sundere din hud

Youngbloods mineral makeup binder sig til olier, og ikke vand. Dette giver din makeup en naturlig vandmodstand og er meget bedre for din hud end konventionelle kosmetik produkter. Konventionel makeup indeholder kemikalier, olier og andre tilsætningsstoffer, som enten kan irritere følsom hud eller forårsage unødige udbrud af bumser og akne. Mineral makeup er derfor den sikreste, fordi den klæber sig til de naturlige olier i huden og ikke siver ind i porerne.

Makeup virker som et beskyttelsesmiddel mod frie radikaler. Mineral foundation, som gør det muligt for din hud at trække vejret, mens du stadig tilbyder beskyttelse. På grund af brugen af ​​titandioxid i de fleste mineralprodukter er det også en fremragende SPF. Husk dog alligevel at bruge solcreme, når du færdes i høj sol.

Mineral makeup egner sig til alle slags hudtyper

Hvad enten din hud er rig på olie, er tør eller en kombination, fungerer Youngblood mineral makeup godt på hver hudtype. Klik her og se Hairoutlets store sortiment.

Selvom mineral makeup egner sig til alle hudtyper, er det alligevel din hudtype, der bestemmer hvordan du skal ligge fundament for din makeup. Hos alle slags hudtyper er det vigtigt at fugte huden hver morgen før du begynder at lægge makeup. Således at din mineral makeup har en god overflade at ligge sig på. Ved olieholdig og kombinationshud skal du bruge matnings pudder på din t-zone, altså hage, næse og pande, for at holde olien i skak. Hos tør hud skal du bruge en fugtigere pudder, foundation eller primer til at hydrere dine mineraler og genopfriske din hud.

Når det kommer til mascara er mineral mascara også egnet til alle øjenvippe typer. Youngbloods mascara indeholder styrkende proteiner og aloe vera, der fugtiggøre vipperne. Dette er særlig godt hos kvinder som kæmper med tynde og let knækkelige vipper.

 

 

Mineral makeup holder længere

Mineral makeup har ikke kun en lang holdbarhed på din makeuphylde, men også på din hud. Mineralerne holder i lang tid, og der skal ikke særlig meget til for at nå langt. Men en mineral fundament på din hud, skal du ikke bruge særlig meget for at have en grundlæggende dækning. Ønsker du ekstra dækning kan du, anvende en mere koncentreret mængde til at skjule de områder, der måtte kræve særlig opmærksomme. Dette gør at mineral makeup holder meget længere på din hud.

Mineral makeup er simpel og inert. Den danner ikke bakterier, som andre makeup produkter, da den kun indeholder organisk materiale, som bakterier ikke kan vokse i. Og der er da noget smukt og trøstende i at vide, at den selv samme enkle makeup er på dit ansigt.