Fem ting du vil savne på vandreturen

Holder du af at vandre, ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at have udstyret i orden. Det er med til at gøre, at du får en god tur. Du skal have lige præcis det med, som du har brug for – og ikke en masse andet. Det vil give dig den bedste tur, hvor du har det, som du skal bruge, men hvor du heller ikke slæber rundt på for meget.

 

I denne artikel kommer vi ind på fem ting, som vi mener, at du vil komme til at savne, hvis du ikke har dem med på vandreturen.

Uldtøj til at holde dig varm med

Hvis du kun vandrer steder, hvor der er varmt, kan du bare springe dette punkt over, men som passioneret vandrer, kan vi ikke forestille os, at du kun gør det. Uldtøj er en rigtig god mulighed for dig for at holde varmen, når du går, eller når du er i lejren. Aclima uldtøj er noget af det bedste på markedet. Det er TEC behandlet merino uld, hvilket vil sige, at det er meget blød uld, der er behagelig at have helt tæt på kroppen.

Ordentligt kogegrej

Hvis du skal lave din egen mad på turen, er det altafgørende, at du har noget ordentligt kogegrej med. På den måde kan du nemt og hurtigt få lavet noget mad, når du slår lejr om aftenen. Selvom du er erfaren vandrer, er det ikke sikkert, at humøret er til at stå at bøvle med dit kogegrej i længere tid, når maven rumler.

Drybags er perfekte til rygsækken

Drybags kan faktisk hjælpe dig med to ting og er derfor virkelig smarte at have med på vandreturen. Dels kan de hjælpe dig med at organisere tingene i din rygsæk, så du nemt kan finde dem, som du skal bruge. Du kan for eksempel have undertøj og sokker i en drybag og dit lejrtøj i en anden. Samtidig er drybaggen også med til at holde dit tøj tørt. Hvis rygsækken bliver gennemblødt, mens du går, kan du stadig tage tørt tøj på, når du når frem.

Ordentlig proviant

Selvom det er irriterende at slæbe på for meget, er provianter ikke et sted, hvor du skal skære ned, når du skal ud at vandre. Det er vigtigt, at din krop kan få den energi, som den har brug for i løbet af dagen. Det kan være med til at gøre, at du har koncentration og styrke nok til at klare selv de vanskeligste vandreture. Der findes et stort udvalg af frysetørret mad og proteinbarrer, som du kan tage med.

Pandelygte kan lyse det hele op

En pandelygte af en god kvalitet er også yderst vigtig, når du er ude at vandre. Det er med til at gøre, at du nemt kan orientere dig, når det bliver mørkt. Hvis du skal ligge i telt undervejs på vandreturen, er det ikke sikkert, at der er særlig meget lys. Der er det rart at have en kraftig pandelygte, så du har hænderne fri, men stadig har lys.