Gummihat har fået nyt design

Hjemmesiden Gummihat.dk har fået nyt flot og smart design, så det nu er endnu nemmere end før at shoppe kondomer på nettet. Med hjemmesidens flotte, stilrene design, kan du med få klik bestille kondomer hjem til din hoveddør – nemt og praktisk! Klik dig gennem Gummihats store udvalg af forskellige former for kondomer og glidecreme og tilføj dine favoritter til kurven. Få dage senere modtager du din levering direkte til din hoveddør. Du vil modtage din bestilling i diskret indpakning, så du ikke har noget som helst at bekymre dig for, når du bestiller kondomer eller glidecreme fra Gummihat.dk.

Danmarks største online udvalg af kondomer

Gummihat.dk har et enormt stort udvalg af mange forskellige typer af kondomer. Hjemmesidens udvalg er så stort, at det faktisk er Danmarks største online udvalg, så du kan uden tvivl finde lige akkurat de kondomer, du bedst kan lide at bruge. Og så er det kun et kæmpe plus, at hjemmesiden er helt enkel og smart at bruge. Priserne er gode og leveringstiden er kort, så med denne webshop er der ingen undskyldning for ikke at have et sikkert sexliv for både dig og din partner.

Hvis du bruger et kondom rigtigt, er der 97% sikkerhed for at undgå graviditet. Kondomer er dermed et af de sikreste former for prævention, der er på markedet. Som den eneste type prævention beskytter kondomer desuden også mod smitte med seksuelt overførte sygdomme. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at bruge kondom. Gummihat forhandler alle de største og mest anerkendte mærker inden for kondomer. Blandt mærkerne, der forhandles på Gummihat.dk, kan du blandt andet finde RFSU og Durex. Med mærker, der er bredt anerkendt for deres kvalitet, behøver du heller aldrig tvivle på kvaliteten af dine bestillinger hos Gummihat.dk – uanset hvilken type kondomer, du og din partner foretrækker at bruge.

Kondomer og glidecreme til enhver smag

På siden kan du både købe glidecreme og kondomer. Med Danmarks største online udvalg af kondomer, kan du med garanti finde kondomer, der passer lige præcis til din smag og dine præferencer. Udover at være både sikre og praktiske, kan kondomer faktisk også være rigtig sjove at bruge og kan fungere som et ekstra krydderi til dit og din partners sexliv, hvis det er det, I ønsker. Man kan nemlig få kondomer i rigtig mange forskellige varianter med mange forskellige sjove og spændende funktioner. Gummihat forhandler både kondomer i forskellige størrelser og med riller eller knopper. Du kan også købe kondomer, der er ekstra tynde eller kondomer med forskellige sjove smage. Er du særligt eventyrlysten, kan du endda også få selvlysende kondomer. Dette er blot en smagsprøve på Gummihat.dk’s store udvalg.

 

Udover kondomer forhandler Gummihat også glidecreme af både den silikone- og vandbaserede type. Der er forskel på egenskaberne, der er forbundet med henholdsvis vandbaseret og silikonebaseret glidecreme, og det kan derfor være en god idé at undersøge disse forskelle og overveje dine og din partners behov, før I eller du beslutter jer for, hvilket type glidecreme, I eller du vil anskaffe dig.